SINEL, d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 68
1000 LJUBLJANA
telefon: (01) 5190-828
elektronska pošta: sinel@t-2.si

 

Kazalo:
SINEL, d.o.o.
Kje smo
O nas
SINEL - Poletne šole za mladino
Prijavnica za poletno šolo

PROGRAMIRANJE ZA IZKUŠENE 2020 - POLETNA RAZISKOVALNA ŠOLA PROGRAMIRANJA

Poletna raziskovalna šola programiranja, ki jo izvajamo že več let v sodelovanju z Zavodom za računalniško izobraževanje Ljubljana, je namenjena mladini od 10 do 19 let, ki jo veseli računalniško programiranje. Izvedli jo bomo v Ljubljani v učilnicah na Pržanu (zadnja postaja mestnega avtobusa št. 7). Udeleženci poletne šole bodo imeli dnevno 6 - 8 pedagoških ur računalniškega pouka, računalniških vaj in samostojnega raziskovalnega dela (po en udeleženec na računalnik).

Poletno šolo bom izvedli v dveh terminih:

  1. v času od ponedeljka,29. junija 2020, do petka, 3. julija 2020 in jo zaključili v petek, 3. julija 2020 v poznih popoldanskih urah s predstavitvijo rezultatov.
  2. v času od ponedeljka 26. avgusta 2020 do petka, 28. avgusta 2020 z zaključkom in predstavitvijo rezultatov v petek po 17. uri.
V primeru spremenbe trajanja šolskega leta, bomo ustrezno prilagodili datume izvedbe poletne šole.
Za udeležbo je potrebno ustrezno predznanje programiranja v programskem jeziku logo, pascal, C oz. C++ ali python.

PROGRAMSKE USMERITVE:

Objektno programiranje: Osnove objektnega programiranja v vsaj enem izmed programskih jezikov logo, pascal (Delphi), C, C++, python ter načrtovanje in izdelava objektno zasnovanih programov. Delo je organizirano po skupinah glede na predznanje. Na poletni šoli bo imela priprave tudi ekipa, ki bo Slovenijo zastopala mednarodni olimpijadi iz informatike.

Delavnice: V okviru programa programiranja bodo učenci izbirali še vsebine naslednjih delavnic: Robotika in procesno programiranje, računalniške komunikacije, programiranje in oblikovanje v svetovnem spletu.

Udeleženci bodo lahko sodelovali pri računalniškem pouku Zavoda za računalniško izobraževanje Ljubljana med šolskim letom.

Cena poletne šole je 240 € in vključuje izvedbo programa, malico, kosilo, osvežilne napitke.

Informacije in prijave:

Prijave sprejemamo po pošti na naš naslov: Sinel, d.o.o, Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana.

Dodatne informacije Vam lahko posredujemo po elektronski pošti: sinel@t-2.si in v času uradnih ur na našem naslovu oz. po telefonu št. (01) 5190-828.

Prijavnica

Prijavnica v obliki MS-Word

Ponudba velja do zasedbe delovnih mest (20).

Vse vsebine so informativne narave. Priporočamo, da točnost in ažurnost preverite po elektronski pošti ali v času uradnih ur po telefonu.

Za namene priprave boljših storitev lahko stran vsebuje piškotke! Z uporabo strani se strinjate z njihovo uporabo.

Valid HTML 4.01!

Stanje usklajeno: 6.06.2020